Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-STAR-M Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-STAR-M Masa Ayağı Masa Ayakları

Çapraz tabanlı Star masa ayağı modeli şık tasarımı ile cafe ve restaurant masası olarak compact, werzalit masa tablalarıyla, doğal ahşap masa tablalarıyla kombinlenerek mekan dekorasyonunda modern bir hava yaratmak için ideal bir seçimdir.
Star masa ayağına istenilen RAL kodunda elektrostatik toz boya uygulaması yapılabileceği gibi kromaj kaplama da yapılabilir.
Cafe ve restaurant gibi işletmelerde olduğu gibi kantin ve yemekhane gibi, masaların gün içinde çok fazla kişi tarafından yoğun olarak kullanıldığı alanlarda da uzun yıllar sorunsuzca kullanılabilecek sağlamlığa sahip Star masa ayağı Neo Bahçe kalite güvencesi altındadır.
Star masa ayağı modeli ve diğer özel imalat tasarım masa ayağı modellerimiz ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve hemen sipariş oluşturmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

NEO-STAR-M Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

ÖRNEK UYGULAMALAR
NEO-STAR-M Masa Ayağı Masa Ayakları Uygulama-1 NEO-STAR-M Masa Ayağı Masa Ayakları Uygulama-2

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Yeni tasarım NEO-STAR-M masa ayağı, kare ve yuvarlak masa tablası için uygundur. Alt tabanı döküm ağırlıklı ve pingoludur. Masa ayakları kullanılacak mekanın özelliklerine göre kromaj, paslanmaz veya elektrostatik boyalı olabilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.
 


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım