Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-KORE-G Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-KORE-G Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

Kore alüminyum masa ayağı tasarımıyla dekorasyona canlılık ve hareketlilik katar. Küçük detaylar ile görkemli bir mekan yaratmak isteyenler için doğru seçimdir.
Hem iç hem de dış mekan kullanımına uygun olan Kore alüminyum masa ayağı yuvarlak ve kare ölçülerdeki compact, werzalit, membran, masif, teak vb. masa tablaları ile mükemmel bir uyum sağlar.
Kore alüminyum masa ayağı yüksek dayanıklılığa sahip olup cafe, restaurant, kantin, yemekhane, pastane, fırın cafe gibi yoğun kullanım alanlarında uzun yıllar boyunca ilk günkü görünümü ile kullanım olanağı sağlar.
Kore alüminyum masa ayağı, paslanmaz masa ayakları, döküm masa ayakları, ahşap masa ayakları, bistro bar masa ayakları ve katlanır masa ayakları hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş oluşturmak için bizimle ileişime geçebilirsiniz.

NEO-A22G Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.
Ürün Açıklaması :
Kore alüminyum masa ayakları kullanılacak mekanın özelliklerine göre eloksallı veya elektrostatik boyalı imal edilebilir. İç ve dış mekan kullanımına uygundur. Kore alüminyum masa ayağı, bar masası ayağı ölçülerinde de üretilebilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.



© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım