Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-ELİS-G Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-ELİS-G Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

Alüminyum malzemeden ürettiğimiz Elis masa ayağı hafif ve kolay taşınabilir olması ile restaurant, cafe, kantin, yemekhane,pastane gibi yoğun kullanım alanlarında sıklıkla tercih edilmektedir.
Alüminyum masa ayakları paslanmazlık özelliği ile iç mekanda olduğu gibi dış mekanda da kullanıma uygundur. Elis masa ayağı şık tasarımı ile dekorasyona farklı ve özel bir dokunuş katar.
Elis alüminyum masa ayağı kare ve yuvarlak ebatlardaki compact, werzalit, masif, membran, teak vb. masa tablaları ile mükemmel bir uyum sağlar.
Alüminyum masa ayakları, metal masa ayakları, döküm masa ayakları, ahşap masa ayakları, katlanır masa ayakları ve diğer masa ayağı çeşitlerimiz ile ilgili detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

NEO-ELİS-G Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.
Ürün Açıklaması :
Elis alüminyum masa ayağı kullanılacak mekanın özelliklerine göre eloksallı veya elektrostatik boyalı imal edilebilir. İç ve dış mekan kullanımına uygundur. Alüminyum masa ayağı, bar masası ayağı ölçülerinde de üretilebilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.



© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım