Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-ELSA-G Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-ELSA-G Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

Alüminyum malzemeden imal Elsa masa ayağı dayanıklılığı ile otel, cafe, restaurant, yemekhane, kantin vb. günlük ziyaretçi sayısı fazla olan dolayısıyla masa ve sandalye gibi ekipmanların yoğun kullanıldığı alanlar için uygundur.
Elsa masa ayağı alüminyum malzemenin paslanmazlık özelliği sayesinde iç mekanda kullanılabileceği gibi dış mekanda da kullanılabilme avantajını sunuyor.
Compact, werzalit, membran, masif, mdf, iroko gibi ahşap ve kaplama masa tablaları ile birlikte kullanılarak mekanınızı rakiplerinizden bir adım öne taşıyacak konsepti yaratabilirsiniz.
Özel imalat metal masa ayakları, ahşap masa ayakları, katlanır masa ayakları, döküm masa ayakları, bar masası ayakları modellerimiz yurt içinde olduğu gibi dünyanın pek çok ülkesinden de yoğun talep görmektedir.
Masa ayağı modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve hemen sipariş vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

NEO-A24G Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları



Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.
Ürün Açıklaması :
Elsa alüminyum masa ayağı, kullanılacak mekanın özelliklerine göre eloksallı veya elektrostatik boyalı imal edilebilir. İç ve dış mekan kullanımına uygundur. Bar masası ayağı ölçülerinde de üretilebilr. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.



© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım