Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-FOLD-H Katlanır Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-FOLD-H Katlanır Masa Ayağı Masa Ayakları

Fold katlanabilir masa ayağı gerektiğinde pratik bir biçimde istiflenebilir bir ürün olması sayesinde dar alanların kurtarıcısı olan bir masa ayağıdır.
Masa ayağının üst kısmında bulunan bir mekanizma ile kolayca tabla yana katlanabilir. Kilit sistemli bu mekanizma mandal şeklindeki aparatıyla pratik bir kullanım sağlar.
Tabanı döküm ağırlıklı ve zemin ayarlı pingolu olan Fold katlanır masa ayağı talebe göre kromaj ya da elektrostatik fırın boya uygulamasıyla istenilen renkte imal edilebilir.
Fold katlanır masa ayağı otel, cafe, restaurant, pastane, kantin ve yemekhane gibi kalabalık ve yoğun mekanlar için mükemmel dayanıklılığa sahiptir.
Compact, werzalit, membran, masif, masif, iroko ve teak masa tablası ile kullanıma uygundur.
Banket katlanır masa ayağı, katlanır masa ayakları, siyah masa ayakları, döküm masa ayakları, ahşap masa ayakları ve üretimini yaptığımız diğer modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak, fiyat teklifi ve termin süresi öğrenmek, sipariş vermek için iletişim sayfamızdaki mail adresimizden ya da telefon numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

NEO-FOLD-H Katlanır Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.
Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Fold katlanır masa ayağı kullanılacak mekanın özelliklerine göre paslanmaz, kromaj ve elektrostatik olarak imal edilebilir. İç mekan kullanımına uygundur. Üzeri kapalı dış mekanda da kullanılabilir. Zemin bozukluklarına karşı ayarlıdır. Fold katlanır masa ayağı, bar masası ayağı ölçülerinde de üretilebilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.




© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım