Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-KRAL Alüminyum Siyah Masa Ayağı

NEO-KRAL Alüminyum Siyah Masa Ayağı

Ekonomik fiyatlı masa ayağı olan Kral modelimiz alüminyum döküm olmasının avantajıyla özellikle dış mekanın vazgeçilmez bir parçasıdır.  Paslanma sorunu olmayan Kral alüminyum masa ayağı otel, cafe, restaurant, kantin, yemekhane gibi işletmelerin bahçe alanlarında uzun yıllar boyunca ilk günkü görünümünden taviz vermeden kullanılabilmektedir.
Kare ve yuvarlak ölçülerdeki masa tablaları için ideal ölçüye sahip olan Kral masa ayağı corian, werzalit, compact, membran, mdf, iroko vb. masa tablaları ile kullanıma uygundur.
Cafe masa ayağı olarak hem ucuz hem de çok şık bir alternatif olan Kral masa ayağı hafif oluşuyla da işletmelere beden gücü bakımından avantaj sağlar.
Alüminyum masa ayağı, döküm masa ayağı, metal masa ayağı, ahşap masa ayağı, katlanır masa ayağı ve bar masa ayağı modelleri hakkında detaylı bilgi almak, sipariş oluşturmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


NEO-KRAL Alüminyum Siyah Masa Ayağı

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Kral alüminyum masa ayağının altı ( pingolu) zemin ayarlıdır. Alüminyum enjeksiyon elektrostatik toz boyalı masa ayakları, iç ve dış mekan kullanımına uygundur. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım