Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-KRAL İkili Alüminyum Bambu Rengi Masa Ayağı

NEO-KRAL İkili Alüminyum Bambu Rengi Masa Ayağı

Bambu renkli alüminyum Kral ikili masa ayağı kullanıldığı mekana tropik iklimlerin huzur dolu esintisini getirir. Dikdörtgen ölçülerdeki compact, werzalit, mdf, membran, corian, iroko gibi masa tablaları ile mükemmel bir bütünlük sağlayarak dekorasyonda fark yaratır.
Kral ikili alüminyum masa ayağı otel, cafe, restaurant, kantin, yemekhane gibi kalabalık işletmelerde yoğun kullanıma uygun dayanıklılıktadır. Alüminyum malzemenin paslanmazlık özelliği ile dış oturum alanlarının kurtarıcısı olan Kral ikili alüminyum masa ayağı hafif ve kolay taşınabilir oluşu ile de işletmelere avantaj sağlar.
Alüminyum döküm masa ayağı, pik döküm masa ayağı, ahşap masa ayağı, katlanır masa ayağı, bar boyu masa ayağı, metal masa ayağı modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak için iletişim sayfamızda bulunan mail adresimizden ya da telefon numaralarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

KRAL İkili Bambu Alüminyum Bambu Rengi Masa Ayağı

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Kral ikili bambu rengi masa ayağının altı ( pingolu) zemin ayarlıdır. Alüminyum enjeksiyon bambu renkli elektrostatik toz boyalı masa ayakları iç ve dış mekan kullanımına uygundur. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım