Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-KRAL-1 Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-KRAL-1 Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

Kral 1 alüminyum masa ayağı gövdesinin genişiliği sayesinde büyük ölçülerdeki kare ve yuvarlak masa tablaları ile kullanıma uygundur. Alüminyum avantajı olan paslanmazlık özelliği ile bahçe alanlarında uzun yıllar boyunca ilk günkü görünümü bozulmadan kullanılabilmektedir.
Compact masa tablası, werzalit masa tablası, mdf masa tablası, iroko masa tablası, corian masa tablası, membran masa tablası gibi çeşitlerimizle mükemmel bir uyum sağlayan Kral 1 alüminyum masa ayağı kullanıldığı mekanın dekorasyonunda fark yaratır.
Otel, cafe, restaurant, fırın cafe, pastane, kantin ve yemekhane gibi kalabalık işletmelerde yoğun kullanıma uygun dayanıklılığa sahiptir.
Kral 1 alüminyum masa ayağı ve diğer alüminyum döküm masa yağı modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için bize iletişim sayfamızda bulunan mail adresimizden ya da telefon numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.

NEO-KRAL-1 Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları


Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Kral alüminyum masa ayağının altı ( pingolu) zemin ayarlıdır. Geniş masa tablası için uygundur. Alüminyum enjeksiyon elektrostatik toz boyalı masa ayakları, iç ve dış mekan kullanımına uygundur. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım