Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-LUNA Laser Sac Tabanlı Masa Ayağı Masa Ayaklar

NEO-LUNA Laser Sac Tabanlı Masa Ayağı Masa Ayaklar

Luna masa ayağı lazer kesimli tabanı ile farklı ve özel bir tasarıma sahiptir. Altı döküm ağırlıklı ve zemin ayarlı pingolu olan Luna masa ayağı kare ve yuvarlak ölçülerdeki compact, werzalit, membran, mdf, masif, iroko vb. masa tablaları ile kullanıma uygundur.
Luna masa ayağı otel, cafe, restaurant, kantin, yemekhane, pastane gibi işletmelerdeki yoğun kullanıma uygun dayanıklılığa sahiptir.
Elektrostatik toz boya uygulaması ile istenilen renkte üretim yapılabilir.
Luna masa ayağı, kompozit masa ayağı, döküm masa ayağı, ahşap masa ayağı, alüminyum masa ayağı, katlanır masa ayağı, bar masa ayağı, plastik masa ayağı modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için iletişim sayfamızda bulunan mail adresimizden ya da telefon numaralarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

NEO-LUNA Laser Sac Tabanlı Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Yeni tasarım Luna laser sac tabanlı masa ayağı, kullanılacak mekanın özelliklerine göre kromaj, paslanmaz veya elektrostatik boyalı olabilir. Aynı model masa ayağı bar masası ayağı ölçülerinde de üretilebilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım