Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-ASLAN Pik Döküm Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-ASLAN Pik Döküm Masa Ayağı Masa Ayakları

Aslan masa ayağı modelimiz ismini tabanında bulunan aslan pençesi tasarımından almaktadır.
Pik dökümden imal edilen Aslan masa ayağı compact, werzalit, membran, mdf, masif gibi masa tablalarının yanı sıra mermer masa tablası ve kütük masa tablası gibi ağır tablalar ile de kullanılabilmesiyle önem kazanıyor.
Elektrostatik toz boya uygulamasıyla tercih edilen renkte üretilebilen Aslan pik döküm masa ayağının tabanında zemin ayarı için pingolar mevcuttur.
Otel, cafe, restaurant, pastane, fırın cafe, kantin, yemekhane gibi işletmelerde ağırlığı ve sağlamlığı sayesinde uzun ömürlü olarak kullanılabilmektedir.
İmalatını ve satışını yaptığımız demir döküm masa ayakları, alüminyum döküm masa ayakları, metal masa ayakları, katlanır masa ayakları, plastik masa ayakları, ahşap masa ayakları, bar masası ayakları modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


NEO-ASLAN Pik Döküm Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Aslan dörtlü pik döküm masa ayaklarının altı ( pingolu) zemin ayarlıdır. Tamamı döküm veya alüminyum dikmeli yapılabilir. İstenilen renge boyanabilir. İç ve dış mekan kullanımına uygundur. Aynı model masa ayağı bar masası ayağı ölçülerinde de üretilebilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım