Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-ASLAN-1 İkili Pik Döküm Masa Ayağı Masa Ayakla

NEO-ASLAN-1 İkili Pik Döküm Masa Ayağı Masa Ayakla

Tasarımındaki ilhamı gücün ve asaletim simgesi olan aslanın pençesinden alan Aslan 1 masa ayağı özellikle yüksek ağırlıktaki masa tablaları için en ideal taşıyıcı aksesuardır.
Otel, cafe, restaurant gibi işletmelerde yoğun kullanıma uygun dayanıklılığı ve sağlamlığı ile en fazla tercih edilen masa ayağı modellerimiz arasındadır.
Aslan 1 pik döküm masa ayağı dikdörtgen ölçülerdeki compact, werzalit, membran, mdf, masif gibi masa tablalarıyla kullanılabileceği gibi mermer, kütük ve corian gibi ağır masa tablaları ile de kullanıma uygundur.
Tabanında zemin ayarı için pingolar mevcut olan Aslan demir döküm masa ayağı elektrostatik toz boyalı olarak istenilen her renkte üretilebilir.
İmalatını ve satışını yaptığımız alüminyum ve pik döküm masa ayakları, ahşap masa ayakları, plastik masa ayakları, katlanır masa ayakları modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

NEO-ASLAN-1 İkili Pik Döküm Masa Ayağı Masa Ayakla

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Aslan ikili pik döküm masa ayaklarının altı ( pingolu) zemin ayarlıdır. Tamamı döküm veya alüminyum dikmeli yapılabilir. İstenilen renge boyanabilir. İç ve dış mekan kullanımına uygundur. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım