Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-ASLAN-2 Üçlü Döküm Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-ASLAN-2 Üçlü Döküm Masa Ayağı Masa Ayakları

Tabanı aslan pençesi şeklinde pik dökümden ortası boru profilden oluşan Aslan 2 masa ayağı modelimiz compact masa tablası, mdf masa tablası, werzalit masa tablası, masif masa tablası, membran masa tablası modellerimizle mükemmel bir uyum sağlar.
Aslan 2 pik döküm masa ayağının tabanında zemin ayarı için pingolar mevcuttur. Elektrostatik toz boya uygulamasıyla tercih edilen her renkte imal edilebilir.
Otel, cafe, restaurant, pastane, fırın cafe, yemekhane ve kantin gibi masaların yoğun kullanıldığı işletmelerde dayanıklılığı sebebiyle en çok tercih edilen modellerimizden biridir.
İmalatını ve satışını yaptığımız pik ve alüminyum döküm masa ayağı, ahşap masa ayağı, plastik masa ayağı, katlanır masa ayağı, banket masa ayağı modellerimizden sipariş vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

NEO-ASLAN-2 Üçlü Döküm Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Aslan üçlü pik döküm masa ayaklarının altı ( pingolu) zemin ayarlıdır. İstenilen renge boyanabilir. İç ve dış mekan kullanımına uygundur. Aynı model masa ayağı bar masa ayağı ölçülerinde de üretilebilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım