Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-PORTO Yuvarlak Döküm Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-PORTO Yuvarlak Döküm Masa Ayağı Masa Ayakları

Cafe ve restaurant dekorasyonunun en önemli parçalarından biri masa ayağıdır. Konsepte uygun seçilen masa ayağı ile mekanın tüm havasını bir anda değiştirebilirsiniz.
Porto masa ayağı hareketli taban tasarımıyla dekorasyonda canlılık yaratır. Tabanında zemin ayarı için pingolar mevcut olan Porto yuvarlak masa ayağı pürüzlü zeminlerde de kullanım olanağı sağlar.
Elektrostatik toz boyalı olan Porto yuvarlak masa ayağı istenilen her renkte imal edilebilir. Otel, cafe, restaurant, pastane, yemekhane, kantin gibi işletmelerin yoğunluğuna uygun dayanıklılığa sahiptir.
İmalatını ve satışını yaptığımız Porto yuvarlak masa ayağı, kare masa ayağı, döküm masa ayağı, ahşap masa ayağı, plastik masa ayağı, katlanır masa ayağı modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


NEO-PORTO Yuvarlak Döküm Masa Ayağı Masa Ayakları


Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Porto döküm masa ayaklarının altı ( pingolu) zemin ayarlıdır. İstenilen renge boyanabilir. İç ve dış mekan kullanımına uygundur. Aynı model masa ayağı bar masası ayağı ölçülerinde de üretilebilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.




© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım