Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » Kompozit Kral Masa Ayağı Masa Ayakları

Kompozit Kral Masa Ayağı Masa Ayakları

Kompozit kral masa ayağı pas ve küf oluşumuna imkan tanımayan hafif ve sağlam yapısıyla iç mekanda olduğu gibi dış mekanda da kullanılabilen ekonomik fiyatı ile de her bakımdan avantaj sağlayan bir üründür.
Özellikle otel, cafe, restaurant, pastane gibi kalabalık işletmelerde yoğun kullanıma uygun dayanıklılıkta olan Kompozit Kral masa ayağı bu işletmelerin açık alanları için idealdir.
Altında zemin ayarı için pingoları mevcut olan Kral kompozit masa ayağı düz olmayan pürüzlü zeminlerde de kullanılabilir. Compact, werzalit, membran, masif, corian, mdf, iroko gibi masa tablaları ile mükemmel uyum sağlar.
Kompozit Kral masa ayağı ve kompozit malzemeden imal ettiğimiz diğer tüm modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için bizimle iletişime geçmenizden memnuniyet duyarız.


Kompozit Kral Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Kompozit kral masa ayaklarının altı ( pingolu) zemin ayarlıdır. İç ve dış mekan kullanımına uygundur. Bahçe kullanımında hava şartlarına dayanıklıdır. Paslanma yapmaz. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım