Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » Kompozit-3 Masa Ayağı Masa Ayakları

Kompozit-3 Masa Ayağı Masa Ayakları

Farklı malzeme ve tasarımdaki masa ayağı modellerimiz ve masa tablası seçeneklerimiz ile kullanacağınız mekana uygun, şık masalar yaratabilirsiniz.
Kompozit-3 masa ayağı zarif tasarımı, geniş ve sağlamlığı görüntüsüne yansıyan tabanı ile otel, cafe, restaurant, pastane gibi işletmelerin iç mekan dekorasyonu için tamamlayıcı bir üründür.
Kompozit malzemesi sayesinde dış mekanda pas sorunu olmadan uzun yıllar kullanılabilir. Yuvarlak ve kare ölçülerdeki compact, werzalit, masif, mdf, iroko, corian gibi masa tablaları ile kullanıma uygundur.
Kompozit-3 masa ayağı ve diğer kompozit masa ayağı modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek ya da mevcut masa tablanıza uygun modellerimiz ile ilgili görüşmek için iletişim sayfamızda bulunan mail adresimizden veya telefon numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.


Kompozit-3 Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Kompozit-3 masa ayaklarının altı ( pingolu) zemin ayarlıdır. İç ve dış mekan kullanımına uygundur. Bahçe kullanımında hava şartlarına dayanıklıdır. Paslanma yapmaz. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım