Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » Kompozit-4 Masa Ayağı Masa Ayakları

Kompozit-4 Masa Ayağı Masa Ayakları

Kompozit masa ayakları paslanmama özelliği ile dış mekanda da kullanım olanağı sunmasıyla her mekanın tamamlayıcısı ürünlerdir.
Kompozit-4 masa ayağı damla biçimli dikmesi ve yuvarlak taban tasarımı ile dayanıklı yapısını görüntüsüne yansıtarak dekorasyonda güçlü bir etki yaratır. Ahşap desenli masa tablası ile mükemmel bir bütünlük sağlar. Otel, cafe, restaurant, pastane gibi işletmelerdeki yoğunluğa uygun dayanıklılığa sahiptir.
Kare ve yuvarlak ölçülerdeki compact, werzalit, membran, masif, mdf, corian, iroko vb. masa tablası modelleri ile kullanıma uygundur.
Kompozit masa ayağı, ahşap masa ayağı, plastik masa ayağı, metal masa ayağı, döküm masa ayağı modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için iletişim sayfamızda bulunan mail adresimizden ya da telefon numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.


Kompozit-4 Masa Ayağı Masa Ayakları

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Kompozit-4 masa ayaklarının altı ( pingolu) zemin ayarlıdır. İç ve dış mekan kullanımına uygundur. Bahçe kullanımında hava şartlarına dayanıklıdır. Paslanma yapmaz. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım