Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-ROMEO Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-ROMEO Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

Romeo alüminyum masa ayağı zarif tasarımı ile dekorasyonda fark yaratacak bir modeldir. İç mekanda ve dış mekanda kullanıma uygun olan Romeo masa ayağı alüminyumun paslanmazlık özelliği sayesinde dış mekanda değişken hava koşullarında görünümü koruyarak uzun yıllar boyunca kullanılabilir.
Elektrostatik fırın boyalı Romeo alüminyum masa ayağı istenilen her renkte üretilebilir. Tabanı zemin ayarı için pingoludur. Otel, cafe, restaurant, pastane vb. işletmelerde kullanılabilecek dayanıklılığa sahiptir.
Kare ve yuvarlak ölçülerdeki compact, werzalit, mdf, masif, membran, iroko, masif gibi masa tablaları ile kullanıma uygundur.
Alüminyum döküm, pik döküm, ahşap, metal, plastik, kompozit gibi malzemler ile üretimini yaptığımız masa ayağı modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


NEO-ROMEO Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları


Romeo Alüminyum Masa Ayağı iç ve dış mekan kullanımına uygundur. Klasik formlu tasarlanan masa ayağı istenirse farklı renklerde üretilebilir. Demonte olarak sevk edilebilir.
Fiyatlar ve detaylı bilgi için iletişime geçiniz.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım