Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-KLASİK Alüminyum Çiftli Masa Ayağı Masa Ayakla

NEO-KLASİK Alüminyum Çiftli Masa Ayağı Masa Ayakla

Dikdörtgen ölçülerdeki masa tablalarına uyum ve denge açısından en uygun ürünler iki dikmesi bulunan masa ayaklarıdır. Klasik çiftli alüminyum masa ayağı dikdörtgen ya da oval ölçülerdeki masa tablaları ile kullanıma uygundur. Compact, werzalit, membran, mdf, masif, iroko gibi masa tablaları ile mükemmel bir uyum sağlar.
Elektrostatik toz boyalı Klasik çiftli alüminyum masa ayağı tercih edilen her renkte imal edilebilir. Pürüzlü zeminlerde de denge sağlanması için tabanında zemin ayarı pingoları mevcuttur.
Cafe ve restaurant gibi günlük ziyaretçi sayısı yüksek olan, masa ve sandalyelerin fazla kişi tarafından kullanıldığı işletmeler için yoğun kullanıma uygun dayanıklılığa sahiptir. Paslanmazlık özelliği ile dış mekan oturum alanlarında da uzun yıllar boyunca ilk günkü görünümünü koruyarak kullanılabilir.
Mevcut masa tablanıza uygun masa ayağı seçimi için ya da ürün portfoyümüzde bulunan masa tablası ve masa ayağı ile istediğiniz masayı oluşturmak için iletişim sayfamızda bulunan irtibat numaralarımızdan veya mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz.


NEO-KLASİK Alüminyum Çiftli Masa Ayağı Masa Ayakları


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım