Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-Leon Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-Leon Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

İsmini gücü simgeleyen aslandan alan Leon masa ayağı aslanın pençesinden esinlenilerek tasarlanan tabanı ile sağlamlığını yansıtıyor. Alüminyumdan imal Leon masa ayağı dış mekanda paslanma sorunu olmaksızın uzun yıllar boyunca ilk günkü görünümünü koruyarak kullanılabilir.
Cafe ve restaurant dekorasyonu için işlevi yanı sıra şık bir aksesuar da olan Leon alüminyum masa ayağı işletmelerin ve mimarların ideal masa oluşturma aşamasında ilk tercihleri arasında yer alır. Kare ve yuvarlak ölçülerdeki mdf, membran, masif, werzalit, iroko, teak masa tablaları ile kullanıma uygundur. Elektrostatik toz boyalı Leon masa ayağı istenilen her renkte imal edilebilir. Tabanı zemin ayarı yapılabilmesi için pingoludur.
Dış mekana uygun olarak alüminyum, kompozit ve plastikten imal ettiğimiz masa ayağı modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


NEO-Leon Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları NEO-Leon Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları NEO-Leon Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım