Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-Vero Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-Vero Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

Alüminyum paslanmazlık özelliği ile dış mekan mobilyalarında tercih edilen bir malzemedir. Dış mekanın olumsuz hava koşullarına karşı dayanıklı ve uzun ömürlü alüminyum masa ayakları cafe, restaurant, otel, pastane gibi işletmelerin dış mekan, bahçe oturum alanları için ideal masayı oluşturmaktadır.
Alüminyum döküm Vero masa ayağı şık dikmesi ve desenli tabanı ile işlevinin yanı sıra oldukça şık bir aksesuardır. Otantik cafe konseptleri için eşsiz bir modeldir.
Vero alüminyum masa ayağı elektrostatik toz boya uygulaması ile tercih edilen her renkte imal edilebilir. Tabanında zemin ayarlaması yapılabilmesi için pingolar bulunmaktadır. Kare ve yuvarlak ölçülerdeki werzalit, compact, membran, mdf, masif, iroko vb. masa tablaları ile kullanıma uygundur.
Alüminyum masa ayağı modelleri hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için iletişim sayfamızda bulunan telefon numaralarımızdan ya da mail adresimizden bize ulaşabilirsiniz.


NEO-Vero Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları


NEO-Vero Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

Alüminyum'dan imal masa ayağı her türlü hava şartlarına dayanıklıdır. Farkı renk seçimleriniz için iletişime geçiniz. Vero masa ayağı 7 Kg, 9,5 Kg ve 13 Kg ağırlık seçenekleri ile üretilmektedir. Masa ayağının taban çapı Ø42 cm dir. İç ve dış mekanda yıllarca sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Detaylı bilgi için iletişime geçiniz.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım