Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-GAMA-H İkili Masa Ayağı Masa Ayaklar

NEO-GAMA-H İkili Masa Ayağı Masa Ayaklar

Dikdörtgen masa tablaları için imal ettiğimiz Gama ikili masa ayağı otel, cafe, restaurant gibi günlük ziyaretçi sayısı çok olan, yoğun kullanılan alanlarda işletmecilerin ve mimarların sıklıkla tercih ettiği modellerimizdendir.
Compact masa tablası, werzalit masa tablası, mdf masa tablası, teak masa tablası ile olduğu gibi doğal ahşap masa tablaları ile de kullanılabilecek dayanıklılığa sahiptir.
Taban ölçüsü 40x20 cm olan Gama masa ayağı tabanının altında döküm ağırlık ve zemin ayarı için pingolar mevcuttur. Gama masa ayağı talebe göre kromaj kaplamalı ya da elektrostatik toz boyalı olarak üretilebilir.
İmalat masa ayakları modelleri ile ilgili detaylı bilgi almak ve sipariş oluşturmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

NEO-GAMA-H İkili Masa Ayağı Masa Ayaklar

Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

Ürün Açıklaması :
Dikdörtgen tabanlı ikili masa ayaklarının ölçüleri masa tablasına göre değişebilir. Alt taban döküm ağırlıklı ve pingoludur. Masa ayakları kullanılacak mekanın özelliklerine göre kromaj, paslanmaz veya elektrostatik boyalı olabilir. Aynı model masa ayağı, bar bankosu ölçülerinde de üretilebilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.



© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım