Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-MALAGA Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-MALAGA Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

Alüminyum paslanmazlık özelliği nedeniyle özellikle dış mekanda kullanılan metal mobilyaların büyük bir kısmı alüminyumdan imal edilmektedir.  Malaga alüminyum masa ayağı otel, cafe, restaurant, pastane gibi işletmelerin özellikle dış mekan oturum alanlarında işletmeciler ve mimarlar tarafından en yoğun talep gören ürünlerimiz arasındadır. Pervane tasarımlı tabanının altında zemin ayarı için pingolar mevcut olan Malaga alüminyum döküm masa ayağı elektrostatik toz boyalıdır ve istenilen her renkte boya uygulaması yapılabilir.
Malaga alüminyum masa ayağı kare ve yuvarlak ölçülerdeki compact, werzalit, mdf, membran, masif, iroko, corian vb. masa tablaları ile kullanıma uygundur.
Alüminyum döküm masa ayağı, ahşap masa ayağı, metal masa ayağı, plastik masa ayağı, katlanır masa ayağı modellerimizle ilgili detaylı bilgi almak ve sipariş oluşturmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


NEO-MALAGA Alüminyum Masa Ayağı Masa Ayakları

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Alüminyum enjeksiyon Malaga masa ayağı, işletmelerin iç ve dış mekan kullanımına uygundur. Dekorasyona göre geniş renk alternatifleri arasından seçim yapabilirsiniz. İnce işçilik ile üretilen ürün, beklentisi yüksek olanlara hitap ediyor. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım