Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-MİRA-G Alüminyum İkili Masa Ayağı Masa Ayaklar

NEO-MİRA-G Alüminyum İkili Masa Ayağı Masa Ayaklar

Alüminyum metalin paslanmazlık özelliği sayesinde özellikle olumsuz hava koşullarına maruz kalan dış oturum alanlarında tercih edilen alüminyum masa ayakları hafif ve kolay taşınabilir oluşu ile de cafe ve restaurantların dış ve iç mekanları için en iyi çözümdür.
Mira alüminyum masa ayağı dikdörtgen ölçülerdeki compact masa tablası, werzalit masa tablası, teak masa tablası, masif ve doğal ahşap masa tablaları gibi ürünlerle kullanıma uygundur.
Yüksek yansıtma özelliği ve gümüş rengiyle iç ve dış mekan mimarisinin gözde ürünlerinden olan Mira alüminyum masa ayağı kullanıldığı her mekanda boyutsal bir derinlik yaratır.
Alüminyum masa ayakları ve diğer masa ayağı modellerimiz ile ilgili detaylı bilgi almak, sipariş oluşturmak, fiyat bilgisi ve termin süresi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


NEO-MİRA-G Alüminyum İkili Masa Ayağı Masa Ayakları



Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.
Ürün Açıklaması :
Mira alüminyum masa ayakları kullanılacak mekanın özelliklerine göre eloksallı veya elektrostatik boyalı imal edilebilir. İç ve dış mekan kullanımına uygundur. Mira alüminyum masa ayağı, bar masası ayağı ölçülerinde de üretilebilir. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım