Sitedeki Yeriniz : Ana Sayfa » MASALAR » Masa Ayakları » NEO-TOLEDO Laser Sac Masa Ayağı Masa Ayakları

NEO-TOLEDO Laser Sac Masa Ayağı Masa Ayakları

Cafe ve restaurantlarda artık büyük arkadaş ve iş toplantıları için de alanlar yer alıyor. Toledo masa ayağı bu toplantılara uygun bir masa yaratmak için ideal ölçüye sahiptir.
Toledo masa ayağı yuvarlak ölçüdeki compact masa tablası, werzalit masa tablası, mdf masa tablası, masif masa tablası, corian masa tablası, iroko masa tablası gibi ürünler ile kullanıma uygundur.
Elektrostatik toz boyalı olan Toledo masa ayağı tercih edilen her renkte imal edilebilir.
Toledo masa ayağı, alüminyum döküm masa ayağı, pik döküm masa ayağı, ahşap masa ayağı, metal masa ayağı, katlanır masa ayağı, plastik masa ayağı modellerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve sipariş vermek için iletişim sayfamızda bulunan mail adresimizden ya da telefon numaralarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

NEO-TOLEDO Laser Sac Masa Ayağı Masa Ayakları


Resimlerin büyük hali için üzerine tıklayınız.

Ürün Açıklaması : Otel Restaurant Cafe Masa Ayakları

Toledo laser sac masa ayağı büyük ölçüdeki ve ağır masa tablaları için idealdir. Kullanılacak masa tablasının ölçüsüne göre özel olarak üretilmektedir. İstenilen renge boyanabilir. İç mekan ve üzeri kapalı dış mekan kullanımına uygundur. İstanbul dışı gönderilerde, sevkiyat kolaylığı açısından demonte gönderim yapılabilir.


© Copyright 2014. Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım & Yazılım : Lifos Yazılım